1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Takács Tamás győzelmet vár vasárnap, a Csepel elleni meccstől

Ismét hazai pályán folytatja szereplését a Tiszakécskei LC NB III-as Dél-Keleti csoportban játszó labdarúgó csapata. Az ellenfele a negyedik fordulóban a Csepel SC lesz.

A vendégek az eddig lejátszott három fordulóból kettőt megnyertek egyszer pedig döntetlent játszottak, így hét pontot gyűjtöttek. Legutóbb hazai pályán győzték le a Szolnoki MÁV FC-t 2-0 arányban. A Tiszakécske az elmúlt hétvégén a Dabasnál bizonyult jobbnak úgy, hogy a győztes gólt a 93. percben lőtték. A mérkőzés főszereplője a csereként beállt Takács Tamás volt, aki hátrányból kiegyenlített, majd pedig egy remek gólpasszt is adott.

- Magunknak tettük nehézzé a Dabas elleni találkozót, mert több helyzetet is kihagytunk, és még kapufát is lőttünk, mondta a hórihorgas csatár. – A bekapott gól után még elég idő volt hátra ahhoz, hogy szépítsünk és megnyerjük a találkozót. Összekaptuk magunkat, jobban koncentráltunk és meg tudtuk fordítani a mérkőzést. A gólom előtt nagyon jó labdát kaptam a jobb oldalon, eltoltam a kapus mellett, megvártam, hogy eldőljön, felnéztem, de nem láttam, hogy érkezett volna védői segítség, így lövés mellett döntöttem. Szerencsére betaláltam a kapuba. Ezt követően még jobban hajtottunk, mindent egy lapra feltéve. A hosszabbításban Géringer Tamástól kaptam egy remek indítást, és tudtam, hogy enyém lesz a labda. Arra koncentráltam, hogy jó helyre tudjam beadni. Szerencsére a fiatal játékosunk Zámbó Márton jól vette át és be tudta lőni a kapuba. Ezzel a találattal nyertük meg a mérkőzést, tette hozzá a csatár.

Takács Tamás a Csepel elleni találkozóról azt mondta, hogy minden mérkőzésbe úgy mennek bele, hogy győzni akarnak. Szeretne egy jó sorozatot látni a csapattól, ami győzelemben és a győzelmekben teljesedne ki. Az pedig azt jelentené, hogy megnyernék a bajnokságot. A Csepel elleni mérkőzéstől is azt reméli, hogy sikerül begyűjteni a három pontot.

A Tiszakécskei LC-Csepel SC találkozó vasárnap 17.30-kor kezdődik a Tiszakécskei Városi Sportcentrumban.