1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Részlegesen újra nyit a Tősfürdő

Lakitelek Önkormányzata egy újabb nyilatkozatban tudatta, hogy az ideiglenesen bezárt Tősfürdő megnyitja kapuit a kikapcsolódni és fürdőzni vágyóknak.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, július 20-án a Tősfürdő egy ellenőrzést követően bizonytalan időre bezárt. Ekkor még biztos információ arról, hogy mikor nyit újra a fürdő nem állt rendelkezésre. Mai nap folyamán Lakitelek Önkormányzata „nyitási tájékoztató” formájában közölte, hogy augusztus 3-án (szombaton) kilenc órától részlegesen megnyílik a Tősfürdő.

A nyitási tájékoztatóban leírtak alapján a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a Tősfürdőt érintően a BK-05/NEO/02301-2/2024. számon kiadott döntése vonatkozásában az alábbi ideiglenes intézkedést hozta:

Az úszómedence, a gyermekmedence és a Termál III. medence vonatkozásában az üzemelés felfüggesztését hatályon kívül helyezték, vagyis ezekkel a medencékkel a Tősfürdő kinyit. Tekintettel a részleges szolgáltatásnyújtásra ötvenszázalékkal csökkentett áron biztosítják a belépést. Továbbá a többi medencére vonatkozólag folyamatban van a további mintavétel. Lakitelek Önkormányzata leszögezte, amint többet tudnak a hatályba jelenleg is beletartozó medencékről tájékoztatni fogják a lakosságot és a fürdővendégeket.

 

Kép forrása: toserdo.hu

 

Nyitási tájékoztató forrása: Lakitelek Önkormányzata