1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Közel félmillió forint gyűlt össze a lakiteleki család megsegítésére

Autó szépségverseny, driftelés, kipufogó- égett gumiszag, motorzúgás és autós jótékonykodás egy lakiteleki család részére, így telt a legújabb autós találkozó a Tőserdőben.

 

A Verdák a Tősben és a Tőserdő Turisztikai Kft. közös szervezésével újabb autós találkozó volt Lakiteleken. A rendezvényen lehetőség volt Tóth Csabi és családjának jótékonykodni a tombolán és a Drift Taxin keresztül, hiszen a teljes bevételét a félárván maradt gyermekeknek adták. Az édesapa kettő évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Tóth család részére 427.000 forint gyűlt össze, a tombola vásárlók, a helyi vállalkozók felajánlásának és a Drift Taxit igénybe vevőknek köszönhetően.

Számos szórakozási lehetőség várta a több, mint ezer érdeklődőt, aki részt vett a II. Garage & Tunning & Lifestyle Márkafüggetlen Autós Találkozón. Az autós kemping területén péntektől vasárnap délelőttig tartott a rendezvény, melynek a főnapja a szombat volt. Autó és felni szépségverseny, verda limbóverseny, Pi Car hangnyomás mérése, amely az Országos Bajnokság II. fordulója volt, Drift Cirkusz és autófelvonulás fogadta azt a 240 autót, melyek az ország minden pontjáról érkeztek. Napközben a zenét Dj Gary Germann és Dj Little Fe biztosította. Az este folyamán az Aktív Rádió bemutatta a Clubmánia Summer Partyt, Dj Pierro D’Oro, Shasha és Sasa társaságában.