1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Kivetítőn nézték a magyar-skót meccset Lakiteleken

A szurkolók nagy kivetítőn nézhették a Magyarország-Skócia Európa-bajnoki mérkőzést Lakiteleken. A sorsfontosságú összecsapáson nem maradtak izgalom nélkül.

 
 

A mérkőzés kezdete előtt kérdeztük a helyi szurkolókat, hogy milyen végeredményt várnak. Többnyire pozitív jóslatok születtek a harmadik csoport meccsen. A legtöbben győzelemre készültek, de az előző kettő mérkőzésből következtetve találtunk vereséget jósoló személyt is. A magyar és a skót válogatottnak is csupán a győzelem lett volna elfogadható, hiszen így van esélyük továbbjutni az A csoportból, bekerülni Európa legjobb tizenhat csapata közé.

 
 

A tősfürdői Anna Presszó előtti parkolóban több társaság követte végig a találkozót, de a hosszabbításig gól sem született. Aztán érkezett Csoboth Kevin, aki a 100. percben betalált és Magyarország megnyerte a mérkőzést. Ahogy lefújták az összecsapást előkerültek a telefonok és már elindult a számolás, vagyis a „matekozás”. Jogosan merült fel a kérdés mégis hogyan juthat tovább a nemzeti válogatott a csoportból? Három nap múlva kiderül sikerült-e, hiszen az A, B és az F csoport mérkőzésein múlik a magyarok sorsa.

 
 

Varga Barnabás horror sérüléséről az MLSZ a hivatalos oldalán beszámolt arról, hogy az arcában több csont eltört és agyrázkódást is szenvedett, nagy valószínűséggel műtét vár rá. Bárhogy is alakul a magyarok sorsa, a magyar csatár számára az EB biztosan véget ért.