1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Horváth Adrián elbúcsúzott a Tiszakécskei LC-től

Nyilas Elek után újabb stábtag távozik a Tiszakécskei LC-től. Horváth Adrián hat évet töltött a Tisza-parti kisváros csapatánál.

A klub honlapja szerint Horváth Adrián játékosként három és fél évet töltött a Tiszakécskei LC első csapatánál, amellyel többek között az első NB II-es évben nagyban hozzájárult a gárda bennmaradásához, de ahhoz is, hogy a csapat a nyolcaddöntőig jutott a Magyar Kupában. Az azt követő idényben boka műtétje miatt csak a szezon második felében számíthatott rá a szakmai stáb, amikor a koronavírus járvány miatt félbe kellett szakítani a bajnokságot. A másodosztályból való kiesés után sokat segített abban is, hogy a Tiszakécskei LC megnyerje az NB III-as bajnokságot, és visszajusson az NB II-be. Az NB-s labdarúgó pályafutása után a TLC második csapatának volt oszlopos tagja a védelemben másfél évig, majd Hoffmann Attila klubigazgató munkáját segítette egy évig szakmai oldalról.

Horváth Adrián az alábbi sorokkal búcsúzott a klubtól és a tiszakécskei szurkolóktól: Először is szeretném megköszönni ezt a hat évet a tulajdonos úrnak, aki személyében egy korrekt és őszinte embert ismerhettem meg. Mindenben lehetett rá számítani, ami ebben a sportágban elég ritka Magyarországon. Továbbá köszönettel tartozom a klubban dolgozóknak, a második csapat minden egyes tagjának és nem utolsó sorban a szurkolóknak. Csak a pozitív dolgokat viszem magammal Tiszakécskéről. Hála az Istennek volt belőlük bőven, a negatív dolgokból pedig kőkeményen tanulni fogok! Sok sikert kívánok a jövőben a klubnak! Hajrá Kécske!