1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Értékelő évzáró és fedett lelátó Lakiteleken

Véget ért a 2023-24-es Bács-Kiskun vármegyei felnőtt másodosztályú labdarúgó bajnokság. Az Északi csoportban a Lakiteleki Torna Egylet az ötödik helyet foglalja el, kilenc csapat közül. Huszonnégy mérkőzés alatt egy középmezőnyi szintet értek el a lakiteleki játékosok.

 
 

Évzáró összejövetelt tartott az LTE, ahol az egyesület részéről Kemenes György vezetőedző és Tóth Sándor elnökség részéről szólalt fel a játékosok társaságában. Értékelték az elért eredményt és a javítandó területekről is beszéltek. A záróvacsora alatt a magyar válogatott mérkőzését is együtt tekintették meg a játékosok.

 
 

Harmincegy pontot gyűjtött össze a klub, ami magában foglalt kilenc győzelmet, négy döntetlent és tizenegy vereséget. Negyvennégy gólt szereztek és ötvenhármat kaptak, amellyel mínusz kilences gólkülönbség alakult ki. A házi góllövőlista élén Győri Sándor és Szólát Kevin végzett kilenc-kilenc góllal, őket követte nyolc találattal Magyar Péter, majd a negyedik helyet hét góllal Anka Benedek érdemelte ki. Legtöbb büntető lapot Kotvics Dominik gyűjtött össze, a maga kilenc sárga lapjával. A szezon második felében a játékban és a tabellán elfoglalt helyen is minőségbeli javulást követhettek végig a szurkolók. Az edző és a játékosok úgy érzik, hogy csapatszinten kellően összeértek és bizakodóan várják a következő szezont.

 
 

Hamarosan egy nagy beruházás is történik a klubnál. Az egyesületnél régóta napirenden lévő pont teljesül, hiszen nyáron egy modern kétszáz fős fedett lelátó épül a meglévő nézőtér helyére. A finanszírozási forrás TAO támogatással jön létre. Az MLSZ az építési engedélyt jóváhagyta, az előkészítő terep munkálatokat elindultak.