1. 2024.10.23. szerda, Köztárs. napja, Gyöngyi
  2. |
  3. 17 °C
  4. |

Profiknak professzionális takarítóeszközöket!

Kevesen szeretnek takarítani, viszont szükséges és nélkülözhetetlen, hogy rendben tarthassuk az otthoni vagy irodai környezetünket.

A takarítás megkönnyítéséhez remek társ lehet egy Roly száraz vagy száraz-nedves porszívó az igényeink alapján. A gyors, nagy teljesítményű készülékek szőnyeg, kárpit és kemény burkolatok tisztításához is alkalmasak. Bizonyos típusok nemcsak szívó, hanem “blowler”, azaz fújó funkcióval ellátottak.

 

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. minőségi porszívóit érdemes megtekinteni, itt megtalálhatjuk az igényeinket kielégítő modellt.

Segítség a takarításban

A Roly már 2006 óta foglalkozik száraz és nedves porszívók fejlesztésével, valamint gyártásával. A fejlesztések támogatása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a piackutatásra is, hogy mindig az aktuális trendeknek, igényeknek a lehető leginkább megfelelő készülékeket gyárthassák.

A Roly kínálatában egyaránt megtalálhatóak a háztartási és a professzionális igényekre szabott készülékek is. Tartós, minőségi alkatrészek, modern és letisztult megjelenés jellemzi a gyártó termékeit. A portfólióból választhatunk a klasszikus textil porzsákos verzió mellett a modern ciklon technológiás vagy HEPA-filteres takarítóeszközök közül. A versenyképes ár megőrzése végett minőségi, ellenálló anyagokból készült műanyag kiegészítőket (kefék, felszívócsövek, stb.) alkalmaznak, így megőrizve berendezéseik kiváló ár/érték arányát.

Amit nem tudsz felporszívózni, azt gyűjtsd szelektíven

A száraz vagy nedves takarítás mellett bizonyos szemetünket megfelelően szükséges gyűjteni, tárolni. A szelektív hulladékgyűjtés a vállalkozások és lakosság esetében is kiemelt szerepet tölt be napjainkban a környezettudatosság okán.

Akár a legkisebb 30 literes méretben gondolkodunk, akár a legnagyobb 100 literesben, igényeink szerint a különböző csomagolóanyagokat szelektíven gyűjthetjük. Legyen szó papír, fém vagy műanyag hulladékról, ezek mindegyike újrahasznosítható.

A nem megfelelően kezelt hulladékok viszont a kommunális hulladék közé keverve, majd a földbe temetve óriási károkat tudnak okozni hosszú távon a közvetlen környezetünkben és az ott élő élővilágban.

Viszont a szelektív hulladékgyűjtők használatával megfelelő körülmények között születhetnek újra később ezek az anyagok.

Milyen szelektív hulladékgyűjtők léteznek?

A műanyag szelektív kukák között találhatunk pedálos vagy nyitott fedéllel rendelkező típusokat. Utóbbiak használata egyszerűbb és gyorsabb, ezért a forgalmasabb helyeken elsősorban ezeket részesítik előnyben, míg a pedálos verziókat inkább otthoni, irodai használatra javasolják.

A gyűjtőedények különböző színű teteje pedig remek lehetőséget biztosít az eltérő anyagú szelektív hulladék szortírozására.

Akár takarítógépekre, akár szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló edényekre lenne szükség, feltétlenül érdemes szétnézni a weboldalukon az ideális választáshoz.