Ezúttal rendkívüli fotókat közlünk olvasóinkkal. Nem a szilveszteri buliról, hanem az azt megelőző munkálatokról láthatnak képgalériát.
Háromszáz személyre főztek marhapörköltet Nyárlőrincen, hogy ne maradjanak éhesek a szilveszterezők, akik a tornacsarnokban búcsúztatták az óévet. Balla István és családja négy bográcsba 120 kiló húst, 25 kiló hagymát darabolt bele. Az étel piros színét két kiló pirospaprika biztosította és minden bográcsba egy-egy üveg bikavért is beleöntöttek. Természetesen további fűszereket is felhasználtak még, hogy ízletes legyen a vacsora. Köretnek nokedli készítettek, amihez kétszáznegyven tojást, harminc kiló lisztet használtak fel. Hat ember egész napos munkájának az lett az eredménye, hogy minden szórakozni vágyó jól lakott, így vidáman töltötte a 2013-as év utolsó estéjét.